Ta kontakt med oss 

Vi tilpasser timene etter dine behov, og har noe for alle på timeplanen. Hvis du er usikker på noe, ikke nøl med å ta kontakt eller kom innom for en prat.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Øvregaten 25

5003, Bergen, Norway

 

post@y-yoga.no | +47 40 496 651

Y.YOGA AS | ORG.NR. O920694225

 

©2019 BY Y.YOGA AS. ALLE RETTIGHETER.

OM OSS

Om oss

 

Vi holder til i lune lokaler midt i Bergen sentrum. Vi tilbyr Ashtanga, Yin og Vinyasa yoga og hos oss kommer du for å praktisere yoga, akkurat slik du er. Y.yoga studio er et allsidig studio med noe for alle. Prøv ut de ulike timene vi tilbyr for å finne den yogatypen du foretrekker. Vi er opptatt av at du skal føle deg vel og være trygg i Shalaen (yogarommet). Dette gjør vi ved å bruke tid på å gjøre justeringer, og benytter oss av utstyr som kan gjøre stillinger mer tilgjengelig og tilpasset dine behov.

 

 

Yogatyper

 

Vinyasa
I Vinyasa timene bruker vi hele kroppen, fokuserer på å synkronisere pust og bevegelse, tilstedeværelse i egen kropp og styrke. I Vinyasa for nybegynnere bruker vi god tid på å bli kjent med og trygg på de klassiske stillingene, disse timene passer for alle. I Vinyasa åpent nivå kan hvem som helst være med på timen og timen tilpasses etter oppmøte.

 

Restorativ yoga
Her fokuserer vi på å restaurere gjennom å bruke god tid i avslappende stillinger som gir rom for å slappe helt av i hele kroppen. Passer for alle nivåer, veldig godt i kombinasjon med dynamisk yoga som Ashtanga eller Vinyasa.

 

Yin
I Yin timene holder vi yogastillingene 3-5 minutter, av og til lenger. Yin er en enkel yogaform med tanke på stillinger, men krevende for sinnet. Vi roer helt ned og gir helt slipp. Yin-timene passer for alle og er et utmerket supplement til dynamisk yoga og annen fysisk krevende sport/trening.

 

Ashtanga
Ashtanga Vinyasa Yoga er en vakker, dynamisk og tradisjonell yogaform som vil gi deg et rolig sinn i en smidig og sterk kropp. I Ashtanga Yoga får du individuell oppfølging og vil derfor raskt merke fremgang i både kropp, pust og sinn. Mysore er en del av Ashtanga og her kommer du som du er og praktiserer din Ashtanga serie. En instruktør er tilstede og følger nøye med på din praksis og utvikling.

 

Yoga for barn
Vi tilbyr 5-ukers yogakurs for barn delt opp etter trinn (barneskolen). Ved etterspørsel kan vi holde yoga for barnehagebarn. På barneyogakursene er det forbehold om minst 5 påmeldte og maks 10.


Yoga for gravide
Her gjør vi trygg og enkel yoga for gravide i alle stadier av graviditeten. Enkle timer, passer for nybegynnere og deg som har praktisert yoga. 

*Limited edition med Sunn kompis kiropraktikk
Yoga for stive menn

Funksjonell yoga og rehabilitering 1 og 2

Det er fokus på både styrke og fleksibilitet i timene Tina underviser. Hun legger stor vekt på at deltakerne skal være bevisst på øyeblikket og pusten. 

«Yoga er det fineste jeg vet. Det er roen i stormens øye, og en livsstil som fortsatt endrer min oppfattelse av både hverdagen og de mer fundamentale opplevelsene i livet»

– Lisa

Våre instruktører

Tina

Tina har praktisert yoga siden 2010 og høsten 2016 tok hun sin første yogalærerutdannelse i Bergen med YogaWorks. Hun har også tatt barneyoga teacher training med Anita Berge i Bergen, 2018.


Yogaworks metoden baserer seg på den oppvarmende praksisen fra Ashtanga sammen med presisjon og korrekt justering fra Iyengar metoden.

 

I timene Tina underviser er det fokus på både styrke og fleksibilitet. I timene legger hun vekt på at deltakerne skal være bevisst på øyeblikket og pusten.

 

Lisa

Lisa er utdannet pedagog, og har fordypning i bl.a. idrettspedagogikk. Videre har hun en RYT500 utdannelse i Advanced vinyasa yoga, med spesielt fokus på Ashtanga Vinyasa, pranayama og yogafilosofi. Ut over dette har hun en liten ekstrautdannelse i yin yoga. Yoga har fulgt henne helt siden hun var barn, da hun fant en asana bok med bilder som hun fant uendelig spennende. Senere ble hun introdusert for det filosofiske grunnlaget som yoga bygger på, noe som ledet til den helhetlige kjærligheten hun føler for yoga i dag.

 

I sin undervisning bruker hun av alle sine erfaringer, og legger vekt på å alltid handle med empati. Hun gjør sitt beste for at mennesker som møtes for å gjøre asana under hennes ledelse også får en opplevelse av at yoga er mer enn asana, og hvordan en helhetlig yogapraksis faktisk kan endre liv.

Åsa

Åsa har praktisert yoga siden 2011 og våren 2018 utdannet hun seg ved HiYoga innenfor Ashtanga Yoga. Hennes filosofi er at matten skal være et fristed hvor en kan få leke seg og ønsker å formidle at yoga er for alle. 

 

For Åsa er kunsten å finne balansen mellom å ta yogapraksisen seriøst, og samtidig finne latteren når en mister balansen. 

Tina

Praktisk informasjon

 

  • Dørene åpner 15 minutter før timen starter

  • Vi har matter, blokker, bolstere, tepper og yogabelter til disposisjon

  • Vi har garderober 

  • Har du egen matte kan denne ligge i studioet slik at du slipper å ta den med deg frem og tilbake


  • Ved sykdom/annet: Meld alltid fra så fort som mulig. Legeerklæring må vises for utvidelse av utløpsdato

  • Vi tilbyr firma-avtaler, privattimer, timer for mindre grupper og for bedrifter